Maandag 23 nov 2020 Stichting HZ101 - Botterhuur in Spakenburg

Menu

Wist u dat?

De HZ101 is een prachtige botter die oorspronkelijk uit Huizen komt. Vandaar ook de naam HZ101. De botter is in 1902 gebouwd en recentelijk volledig gerenoveerd. De HZ101 is nu weer toegankelijk voor het publiek.

Botterverhuur van de HZ101

Botterverhuur Prijzen & Mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden en tarieven van het huren van een botter

Prijzen/Tarieven botterverhuur
Wilt u meevaren met een botter en een dagje een botter huren?

U betaald € 95,- per uur met een minimum van 4 uren (4 x 95,- = 380,-). Dit tarief is ongeacht het aantal personen dat meevaart.
Op onze botter (HZ101) is ruimte voor maximaal 12 personen.

Als u langer wilt varen is dat ook mogelijk. Uiteraard kunnen wij dan ook nog wel iets met de prijs doen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Een botter huren, leuk idee voor bijvoorbeeld:

Meerdere botters huren?

Wilt u gaan varen met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen? Dan kunnen wij ook zorgen voor meerdere botters en schippers. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Voor nog grotere groepen is het verstandig om ruim van te voren te informeren. Wij zullen ons netwerk dan aanwenden om dit mogelijk te maken.

Catering en Drankjes op de botter

Wilt u tijdens het varen op de botter ook genieten van lekkere hapjes of drankjes? of misschien aanleggen bij een eiland voor een compleet verzorgde barbeque of andere catering? Alles is mogelijk, in overleg. Uiteraard kunt u ook zelf eten en drinken meenemen op de botter. Wij hebben een aantal standaard cateringpakketten. Informeer naar de mogelijkheden.

Varen op botter met museum bezichtiging

Wij hebben ook goede contacten met diverse musea in de omgeving van Spakenburg. Zo kunt u bijvoorbeeld starten in het Spakenburgse Museum of de oude Visafslag, of bezichtig het oude stoomgemaal in de polder Arkenheem etc. Informeer ook hier gerust naar de mogelijkheden.

botter huren