Maandag 23 nov 2020 Stichting HZ101 - Botterhuur in Spakenburg

Menu

Wist u dat?

De HZ101 is een prachtige botter die oorspronkelijk uit Huizen komt. Vandaar ook de naam HZ101. De botter is in 1902 gebouwd en recentelijk volledig gerenoveerd. De HZ101 is nu weer toegankelijk voor het publiek.

Botterverhuur van de HZ101

Botter Huren Spakenburg

Goed idee: Een botter huren in Spakenburg!

Botter huren in Spakenburg? Dat kan bij botterhuur.nl ! Wij verhuren de HZ101 botter in Spakenburg.

De HZ101 is een compleet gerestaureerde botter uit het begin van de vorige eeuw (1902 !!), en is de enige botter met een toilet aan boord !
Bij andere botters, moet u het doen met een smerige emmer, die u over boord moet gooien. Wilt u toch op de oude manier doen, dan hebben wij vast nog wel een emmertje voor u.

Uiteraard is dat niet ons sterkste punt! Het beste van alles blijft natuurlijk de ervaring van zo'n dagje zeilen.

Qua prijs voor het huren van onze botter, rekenen wij de normale tarieven.
95,- per uur, met een minimum van 4 uur.
Op onze botter is ruimte voor 12 personen, dus voor nog geen 32,- kunt u al een heerlijke dag genieten op een botter in Spakenburg! Uiteraard biedt het prachtige Spakenburg u nog veel meer bezienswaardigheden, zoals de palendijk, de oude haven, diverse musea en super gezellige terrasjes in het oude centrum van Spakenburg. En indien u wenst, kunnen wij ook catering aan boord verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan visbakken of ergens op een verlaten eilandje barbecuen!

En wilt u meerdere botters huren om gezellig met een grotere groep te varen? Ook dat is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Dus bent u van plan een botter te huren in Spakenburg? Neem dan contact met ons op, voor het huren van onze botter (HZ101)
 

botter huren