Maandag 23 nov 2020 Stichting HZ101 - Botterhuur in Spakenburg

Menu

Wist u dat?

De HZ101 is een prachtige botter die oorspronkelijk uit Huizen komt. Vandaar ook de naam HZ101. De botter is in 1902 gebouwd en recentelijk volledig gerenoveerd. De HZ101 is nu weer toegankelijk voor het publiek.

Botterverhuur van de HZ101

Varen Spakenburg

Lekker varen in Spakenburg

Wilt u leuk varen in Spakenburg? Vaar mee met de HZ101, een prachtige ouderwetse botter uit 1902, die volledig gerestaureerd is.
Leer Spakenburg en de omgeving verkennen vanaf het blauwe golvende water, door mee te varen met ons prachtige houten schip en proef de sfeer van vervlogen dagen.

Varen in Spakenburg is ideaal voor bijvoorbeeld een :

Het schip is geschikt is voor 12 personen, dus dat houdt in, dat je gezellig met famillie, vrienden of collega’s een vaartocht kan maken in Spakenburg. Maar ook als u met een grotere groep komt, is dat geen probleem. Bij ons kunt u meerdere botters huren!

Tijdens het varen, vanuit Spakenburg, kunt u ook desgewenst genieten van een heerlijk drankje en/of hapje. Wij hebben de mogelijkheid om aan boord tijdens het varen, vis te bakken. Het is ook mogelijk om naar een eiland toe te varen vanuit de havens van Spakenburg en daar een compleet (BBQ)buffet te genieten.

Kortom: heel veel mogelijkheden tijdens het varen in Spakenburg!

Wilt u onze botter huren? Wij nodigen u graag uit, om mee te varen op onze botter en het prachtige Spakenburg en de omgeving te ontdekken.
 

botter huren